Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Antalya'da Orman Yangını : Antalya'da Oteller Bölgesinde Orman Yangını | Antalya ... - Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, yerleşim yerlerine sıçramaması için çaba gösteriliyor.

Antalya'da Orman Yangını : Antalya'da Oteller Bölgesinde Orman Yangını | Antalya ... - Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, yerleşim yerlerine sıçramaması için çaba gösteriliyor.. Söndürme çalışmalarına antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiye müdürlüğü ekipleri de destek veriyor. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. Antalya kumluca'daki papaz koyu mevkiinde yangın çıktı. 30 hektar alanda etkili olan yangını tamamen kontrol altına aldık. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı.

Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektarlık alan zarar gördü. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya'da orman yangını - Sputnik Türkiye
Antalya'da orman yangını - Sputnik Türkiye from cdntr1.img.sputniknews.com
Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya orman bölge müdürü dikici yangına ilişkin yaptığı. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor.

Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi.

.orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı.

Antalya'da korkutan orman yangını antalya'da dün gece saat 11:00 sıralarında başlayan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınabilen orman yangınında 30 hektarlık alan ile tarım alanları ve zeytin. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını görenler orman bölge müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya'nan manavat ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya Kumluca'da orman yangını - Dokuz8 Haber
Antalya Kumluca'da orman yangını - Dokuz8 Haber from dokuz8haber.net
Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nan manavat ilçesinde orman yangını çıktı. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektarlık alan zarar gördü. 30 hektar alanda etkili olan yangını tamamen kontrol altına aldık.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor.

Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'da korkutan orman yangını antalya'da dün gece saat 11:00 sıralarında başlayan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınabilen orman yangınında 30 hektarlık alan ile tarım alanları ve zeytin. 30 hektar alanda etkili olan yangını tamamen kontrol altına aldık. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor. Söndürme çalışmalarına antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiye müdürlüğü ekipleri de destek veriyor. Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, yerleşim yerlerine sıçramaması için çaba gösteriliyor. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, yerleşim yerlerine sıçramaması için çaba gösteriliyor.

Antalya'da büyük orman yangını
Antalya'da büyük orman yangını from cdn.yenicaggazetesi.com.tr
İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. 30 hektar alanda etkili olan yangını tamamen kontrol altına aldık. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya'nan manavat ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya kumluca'daki papaz koyu mevkiinde yangın çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektarlık alan zarar gördü. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, yerleşim yerlerine sıçramaması için çaba gösteriliyor. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Büyük bir alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı.

Sosyal yaşam antalya'da orman yangını antalya yangın. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor.